|

Pakket Vietnam

Verzend eenvoudig en snel uw Pakket naar Vietnam

Verzend uw pakket snel, veilig en betrouwbaar naar Vietnam met WorldParcel. Met tarieven vanaf €110 voor een pakket van 15 kg en een levertijd van 6 tot 10 werkdagen, kunt u gemakkelijk uw pakket naar Vietnam versturen. Bovendien bieden wij track & trace, handtekening bij ontvangst, verzekering tot €100 en vrijstelling van BTW. U kunt het pakket zelf afgeven bij ons distributiecenter in Veldhoven of naar ons opsturen.

Belangrijkste Punten:

 • Verzend eenvoudig en snel uw pakket naar Vietnam met WorldParcel.
 • Tarieven beginnen vanaf €110 voor een 15 kg pakket.
 • Track & trace, handtekening bij ontvangst en verzekering tot €100 zijn inbegrepen.
 • Mogelijkheid om het pakket zelf af te geven of naar ons op te sturen.
 • Levertijd van 6 tot 10 werkdagen.

Voordelige tarieven voor het verzenden van uw pakket naar Vietnam

WorldParcel hanteert voordelige tarieven voor het verzenden van uw pakket naar Vietnam. De prijs varieert afhankelijk van het gewicht van het pakket. Voor een pakket van 15 kg betaalt u €110, voor 20 kg is dit €130 en voor 25 kg is de prijs €155. Voor een pakket van 30 kg bedraagt de prijs €185. Met deze voordelige tarieven kunt u op een betaalbare manier uw pakket naar Vietnam verzenden.

Om een duidelijk overzicht te bieden, vindt u hieronder een tabel met de tarieven voor het verzenden van uw pakket naar Vietnam:

Gewicht van het pakketTarief
15 kg€110
20 kg€130
25 kg€155
30 kg€185

Met deze voordelige tarieven kunt u gemakkelijk en betaalbaar uw pakket naar Vietnam verzenden. Of u nu een particulier bent die een cadeau wil sturen of een bedrijf dat zakelijke goederen verzendt, bij WorldParcel kunt u rekenen op de beste tarieven voor het verzenden van uw pakket naar Vietnam.

Hoe werkt het verzenden van een pakket naar Vietnam?

Het verzenden van een pakket naar Vietnam met WorldParcel is eenvoudig en gemakkelijk. U kunt uw pakket zelf afgeven bij ons distributiecenter in Veldhoven of naar ons opsturen. Na ontvangst van uw boeking sturen wij u een betaallink. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verwerken en verzenden wij uw pakket nog dezelfde dag. U ontvangt een track & trace code per e-mail, zodat u de verzending van uw pakket kunt volgen. Het pakket heeft een levertijd van 6 tot 10 werkdagen.

Het proces voor het verzenden van een pakket naar Vietnam begint met het afgeven van uw pakket bij ons distributiecenter in Veldhoven. U kunt ook ervoor kiezen om het pakket naar ons op te sturen. Nadat wij uw boeking hebben ontvangen, sturen wij u een betaallink. Zodra de betaling is ontvangen, gaan wij direct aan de slag om uw pakket te verwerken en te verzenden.

Om u op de hoogte te houden van de voortgang van uw verzending, sturen wij u een track & trace code per e-mail. Met deze code kunt u de exacte locatie van uw pakket volgen en de geschatte aankomstdatum in Vietnam bekijken. Zo kunt u altijd de status van uw verzending controleren.

Track & Trace

“Wij sturen u een track & trace code per e-mail, zodat u de verzending van uw pakket kunt volgen.”

Met de track & trace code kunt u de verzending van uw pakket naar Vietnam nauwlettend volgen. U kunt de voortgang van uw pakket eenvoudig online volgen en altijd op de hoogte blijven van waar uw pakket zich bevindt. Zo heeft u volledige controle over uw verzending en weet u precies wanneer uw pakket in Vietnam aankomt.

Verzending naar Vietnam is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met WorldParcel kunt u uw pakket snel en betrouwbaar naar Vietnam versturen. Volg eenvoudig de stappen van het boekingsproces, volg uw pakket met de track & trace code en wacht op de veilige aankomst van uw pakket in Vietnam.

Verstuur uw pakket naar Vietnam zonder account

Bij WorldParcel begrijpen we dat u een eenvoudige en probleemloze manier wilt om uw pakket naar Vietnam te versturen. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw pakket zonder account te verzenden. U hoeft geen tijdrovende registratieprocedure te doorlopen of persoonlijke gegevens achter te laten. Gewoon uw zending boeken, betalen en uw pakket naar ons opsturen of brengen bij ons distributiecenter in Veldhoven.

Met ons accountloze verzendproces kunt u snel en gemakkelijk uw pakket naar Vietnam versturen. Dit is vooral handig als u slechts sporadisch een pakket wilt verzenden en geen behoefte heeft aan een permanent account. Bij WorldParcel staat uw gemak voorop en we willen het verzendproces zo soepel mogelijk laten verlopen, zonder onnodige stappen of ingewikkelde procedures.

Dus of u nu een particulier bent die een persoonlijk pakket naar Vietnam wil sturen of een bedrijf dat regelmatig zendingen heeft, u kunt vertrouwen op WorldParcel. Verstuur uw pakket naar Vietnam zonder account en ervaar het gemak van onze betrouwbare verzendservice.

Pakket naar Vietnam zonder account
RegistratieNiet nodig
BoekingsprocesSnel en eenvoudig zonder account
KlantgegevensGeen persoonlijke gegevens vereist
Levering6-10 werkdagen

Track & trace en verzekering voor uw pakket naar Vietnam

Bij WorldParcel bieden wij track & trace en verzekering voor uw pakket naar Vietnam. Met onze betrouwbare verzenddienst willen we ervoor zorgen dat uw pakket veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Door gebruik te maken van track & trace kunt u de verzending van uw pakket volgen en altijd op de hoogte blijven van de locatie en status ervan. Zo heeft u volledige controle en gemoedsrust.

Daarnaast bieden we ook een verzekering aan voor uw pakket tot een waarde van €100. Deze verzekering zorgt ervoor dat uw pakket beschermd is tegen eventuele schade of verlies tijdens het transport naar Vietnam. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw pakket, dan kunnen we u helpen bij het afhandelen van de schade en het vinden van een oplossing.

Met onze track & trace mogelijkheden en verzekeringsopties streven we ernaar om een betrouwbare en veilige verzending van uw pakket naar Vietnam te garanderen. Bij WorldParcel doen we er alles aan om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden en uw tevredenheid te waarborgen.

Voordelen van track & trace en verzekering bij WorldParcel

 • Volg eenvoudig de locatie en status van uw pakket naar Vietnam met track & trace
 • Bescherm uw pakket tegen schade of verlies met onze verzekering tot €100
 • Ontvang gemoedsrust en volledige controle over uw verzending

Met WorldParcel kunt u met vertrouwen uw pakket naar Vietnam versturen, wetende dat uw pakket altijd traceerbaar is en verzekerd is tijdens het transport. Wij staan garant voor een zorgvuldige en betrouwbare afhandeling van uw pakket, zodat het veilig en op tijd op de gewenste bestemming aankomt.

VoordelenTrack & TraceVerzekering tot €100
Controle over uw verzending✔️✔️
Traceerbaarheid van uw pakket✔️
Bescherming tegen schade of verlies✔️

Maximaal formaat en gewicht voor verzending naar Vietnam

Voor verzending naar Vietnam gelden bepaalde afmetingen en gewichtsbeperkingen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het verpakken van uw pakket. Houd u aan de volgende maximale specificaties om ervoor te zorgen dat uw pakket probleemloos verzonden kan worden:

Maximaal gewicht:

 • Het maximale gewicht voor verzending naar Vietnam is 30 kg. Zorg ervoor dat uw pakket binnen deze limiet blijft om extra kosten en vertragingen te voorkomen.

Maximaal formaat:

 • Het maximale formaat van het pakket wordt berekend volgens de volgende formule: (1 x lengte) + (2 x breedte) + (2 x hoogte) = maximaal 300 cm.
 • Zorg ervoor dat uw pakket de maximale afmetingen niet overschrijdt, anders kan het niet verzonden worden.

Door u aan deze maximale specificaties te houden, kunt u ervoor zorgen dat uw pakket zonder problemen naar Vietnam verzonden kan worden. Vergeet niet om uw pakket goed te verpakken en eventueel te beveiligen om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Verzending naar Vietnam voor Particulieren en Bedrijven

Bij WorldParcel verzorgen wij verzending naar Vietnam voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu een particulier bent die een pakket naar Vietnam wil versturen of een bedrijf dat regelmatig zendingen heeft, wij bieden betrouwbare verzendoplossingen voor al uw behoeften. Ongeacht uw achtergrond, kunt u vertrouwen op onze expertise en ervaring bij het verzenden van uw pakket naar Vietnam.

Wij begrijpen dat particulieren vaak behoefte hebben aan een betrouwbare en betaalbare manier om pakketten naar Vietnam te sturen. Of het nu gaat om het verzenden van cadeaus naar familieleden of het delen van persoonlijke items met vrienden, ons verzendproces is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Daarnaast bieden wij ook speciale tarieven voor bedrijven die regelmatig zendingen vanuit Nederland naar Vietnam verzenden. Onze betrouwbare diensten stellen bedrijven in staat om efficiënt en effectief aan de behoeften van hun klanten in Vietnam te voldoen.

Verzending naar Vietnam voor particulieren

Als particulier kunt u bij WorldParcel profiteren van onze gebruiksvriendelijke verzendopties naar Vietnam. U kunt eenvoudig een boeking maken zonder een account aan te maken en uw pakket zelf afgeven bij ons distributiecenter in Veldhoven of naar ons opsturen. We bieden ook track & trace en verzekering voor uw gemoedsrust, zodat u de voortgang van uw verzending kunt volgen en er zeker van kunt zijn dat uw pakket veilig en beveiligd is tijdens het transport.

Verzending naar Vietnam voor bedrijven

Voor bedrijven die regelmatig zendingen naar Vietnam hebben, biedt WorldParcel speciale tarieven en oplossingen op maat. We begrijpen dat tijd en kosten belangrijke factoren zijn bij zakelijke verzendingen, daarom streven we ernaar om efficiënte en kosteneffectieve verzendopties te bieden. Of het nu gaat om het verzenden van producten naar klanten in Vietnam of het bevoorraden van uw filialen of partners, wij zorgen ervoor dat uw zendingen snel en betrouwbaar aankomen.

Verzending naar Vietnam voor ParticulierenVerzending naar Vietnam voor Bedrijven
Eenvoudige boekingsprocessen zonder accountSpeciale tarieven en oplossingen op maat
Track & trace en verzekering beschikbaarEfficiënte en kosteneffectieve verzendopties
Zelf afgeven of opsturenSnel en betrouwbare verzendingen

Eenvoudig boekingsproces zonder account voor uw pakket naar Vietnam

Het boeken van een verzending naar Vietnam met WorldParcel is snel en eenvoudig, zonder dat u een account hoeft aan te maken. Wij begrijpen dat u geen tijd wilt verspillen aan het registreren en inloggen op een account. Daarom hebben wij het boekingsproces zo vereenvoudigd dat u direct aan de slag kunt met het verzenden van uw pakket naar Vietnam.

Ons boekingsformulier zonder account stelt u in staat om alle benodigde informatie in te vullen, zoals de afmetingen en het gewicht van uw pakket, uw contactgegevens en de gewenste verzendopties. Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een betaallink om de verzendkosten te voldoen.

Na betaling kunt u ervoor kiezen om uw pakket naar ons op te sturen of zelf af te geven bij ons distributiecenter in Veldhoven. Op deze manier heeft u volledige controle over het verzendproces en kunt u uw pakket zonder gedoe naar Vietnam verzenden.

Voordelen van een boeking zonder account
Snelle en eenvoudige boeking: Geen gedoe met het aanmaken van een account, u kunt direct uw verzending boeken.
Volledige controle: U kunt zelf kiezen hoe u uw pakket naar ons opstuurt of afgeeft.
Tijdbesparend: Geen registratieprocedures of accountbeheer, u kunt zich concentreren op het verzenden van uw pakket.
Gemakkelijk en flexibel: Het boekingsproces is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, zonder onnodige complicaties.

Waarom moeilijker maken dan nodig is? Verzend uw pakket naar Vietnam zonder account en ervaar het gemak en de flexibiliteit van WorldParcel.

Image source: https://seo-writing.ai/32_6.png

Verstuur uw pakket naar Vietnam met WorldParcel

Bent u op zoek naar een betrouwbare pakketdienst om uw pakket naar Vietnam te versturen? Look no further! WorldParcel is gespecialiseerd in het verzenden van pakketten naar Vietnam en biedt een veilige en snelle verzendoplossing voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw pakket veilig en op tijd aankomt op de plaats van bestemming. Of u nu een particulier bent die een cadeau naar Vietnam wil sturen of een bedrijf dat zakelijke goederen wil verzenden, WorldParcel staat voor u klaar om uw pakket naar Vietnam te vervoeren.

Met WorldParcel kunt u uw pakket naar Vietnam verzenden zonder gedoe en met gemoedsrust. Wij bieden track & trace en verzekering voor uw pakket, zodat u de verzending kunt volgen en uw pakket veilig is tijdens het transport. Bovendien hanteren wij voordelige tarieven, zodat u op een betaalbare manier uw pakket naar Vietnam kunt verzenden. Ons eenvoudige boekingsproces zonder account maakt het nog gemakkelijker om uw pakket te versturen. U kunt gebruikmaken van ons boekingsformulier zonder account en na betaling uw pakket zelf opsturen of afgeven bij ons distributiecentrum in Veldhoven.

Vertrouw op WorldParcel voor een snelle, veilige en betrouwbare verzending van uw pakket naar Vietnam. Wij streven ernaar om uw pakket binnen 6 tot 10 werkdagen op de plaats van bestemming te bezorgen. Of het nu gaat om persoonlijke of zakelijke zendingen, wij bieden de verzendoplossingen die u nodig heeft. Verstuur uw pakket naar Vietnam met WorldParcel en ervaar het gemak en de betrouwbaarheid van onze service.

Verzend eenvoudig uw pakket naar Vietnam met WorldParcel

Wilt u gemakkelijk uw pakket naar Vietnam versturen? Met WorldParcel kunt u dit eenvoudig regelen. Onze betrouwbare verzenddienst biedt u een probleemloze verzending van uw pakket naar Vietnam. Of u nu een particulier bent die een cadeau naar Vietnam wil sturen of een bedrijf dat zakelijke goederen wil verzenden, wij staan voor u klaar.

Bij WorldParcel streven we ernaar om het verzendproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Met onze gebruiksvriendelijke boekingsprocessen kunt u snel en efficiënt uw pakket naar Vietnam verzenden, zonder gedoe met accounts of ingewikkelde registratieprocedures. Gewoon uw zending boeken, betalen en uw pakket verzenden.

Met WorldParcel geniet u van gemak en gemoedsrust. Wij bieden betaalbare tarieven, betrouwbaarheid en uitgebreide verzendopties. Uw pakket is bij ons in goede handen en u kunt erop vertrouwen dat het veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Voordelen van verzending met WorldParcel:

 • Gemakkelijk boekingsproces zonder account
 • Betaalbare tarieven voor het verzenden van uw pakket naar Vietnam
 • Veilige en betrouwbare verzendopties
 • Track & trace en verzekering voor uw gemoedsrust

Verstuur uw pakket naar Vietnam zonder gedoe en kies voor WorldParcel als uw betrouwbare verzendpartner. Wij zorgen ervoor dat uw pakket veilig en op tijd wordt bezorgd, zodat u zich kunt focussen op andere zaken en geen zorgen hoeft te maken over het verzendproces.

Betrouwbare verzending van uw pakket naar Vietnam met WorldParcel

Als betrouwbare pakketdienst zorgt WorldParcel voor de veilige verzending van uw pakket naar Vietnam. We begrijpen dat uw pakket waardevolle goederen kan bevatten of van groot belang kan zijn voor persoonlijke of zakelijke doeleinden. Daarom nemen wij de veiligheid en beveiliging van uw pakket zeer serieus. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw pakket veilig en op tijd aankomt op de plaats van bestemming in Vietnam.

Bij WorldParcel hebben we uitgebreide maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw pakket tijdens het transport goed beschermd is. We maken gebruik van beveiligde verpakkingen en hanteren strikte kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat uw pakket in optimale staat blijft gedurende het verzendproces. Daarnaast bieden we ook verzekering tot €100, zodat u extra gemoedsrust heeft tijdens het verzenden van uw waardevolle goederen naar Vietnam.

U kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze pakketdienst om ervoor te zorgen dat uw pakket veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Of u nu een particulier bent die een cadeau naar Vietnam wil sturen of een bedrijf dat regelmatig zakelijke goederen wil verzenden, WorldParcel staat voor u klaar om uw pakket naar Vietnam te vervoeren. Vertrouw op ons voor een veilige en betrouwbare verzending van uw pakket naar Vietnam.

Conclusie

Het verzenden van een pakket naar Vietnam kan eenvoudig en snel worden geregeld met WorldParcel. Met onze voordelige tarieven, betrouwbare verzendopties en eenvoudige boekingsproces kunt u uw pakket zonder gedoe naar Vietnam versturen. Of u nu een particulier bent of een bedrijf heeft, WorldParcel staat voor u klaar om uw pakket veilig en op tijd naar Vietnam te vervoeren.

Vertrouw op ons voor uw verzendbehoeften en ontdek hoe gemakkelijk het is om uw pakket naar Vietnam te verzenden. Bij WorldParcel begrijpen we dat uw pakket waardevolle goederen kan bevatten of belangrijk kan zijn voor persoonlijke of zakelijke doeleinden. Daarom nemen wij de veiligheid en beveiliging van uw pakket zeer serieus. U kunt erop vertrouwen dat onze betrouwbare pakketdienst ervoor zorgt dat uw pakket veilig en op tijd naar Vietnam wordt bezorgd.

Of het nu gaat om het versturen van een eenmalig pakket of het regelmatig verzenden van zendingen, WorldParcel biedt de oplossingen die u nodig hebt. Verzend gemakkelijk uw pakket naar Vietnam en profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van internationale verzending. Verstuur uw pakket naar Vietnam met WorldParcel en ervaar de betrouwbaarheid en kwaliteit die wij bieden.

FAQ

Wat zijn de tarieven voor het verzenden van een pakket naar Vietnam?

De tarieven voor het verzenden van een pakket naar Vietnam variëren afhankelijk van het gewicht van het pakket. Voor een pakket van 15 kg betaalt u €110, voor 20 kg is dit €130 en voor 25 kg is de prijs €155. Voor een pakket van 30 kg bedraagt de prijs €185.

Hoe werkt het verzenden van een pakket naar Vietnam met WorldParcel?

U kunt uw pakket zelf afgeven bij ons distributiecenter in Veldhoven of naar ons opsturen. Na ontvangst van uw boeking sturen wij u een betaallink. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verwerken en verzenden wij uw pakket nog dezelfde dag. U ontvangt een track & trace code per e-mail, zodat u de verzending van uw pakket kunt volgen. Het pakket heeft een levertijd van 6 tot 10 werkdagen.

Kan ik mijn pakket naar Vietnam versturen zonder account?

Ja, bij WorldParcel kunt u uw pakket naar Vietnam versturen zonder account. Nadat u uw zending heeft geboekt, ontvangt u een betaallink. Na betaling kunt u zelf uw pakket naar ons opsturen of het zelf afgeven bij ons distributiecenter in Veldhoven.

Biedt WorldParcel track & trace en verzekering voor mijn pakket naar Vietnam?

Ja, bij WorldParcel bieden wij track & trace en verzekering voor uw pakket naar Vietnam. U ontvangt een track & trace code per e-mail, waarmee u de verzending van uw pakket kunt volgen. Daarnaast is uw pakket verzekerd tot €100.

Wat zijn de maximale afmetingen en gewicht voor verzending naar Vietnam?

Het maximale gewicht dat u kunt verzenden is 30 kg. Het maximale formaat van het pakket wordt berekend volgens de formule: (1 x lengte) + (2 x breedte) + (2 x hoogte) = maximaal 300 cm.

Kan ik als particulier of bedrijf mijn pakket naar Vietnam verzenden?

Ja, bij WorldParcel verzorgen wij verzending naar Vietnam voor zowel particulieren als bedrijven.

Hoe kan ik een boeking maken zonder account voor het verzenden van mijn pakket naar Vietnam?

Het boekingsproces voor uw pakket naar Vietnam is eenvoudig en vereist geen account bij WorldParcel. U kunt gebruikmaken van ons boekingsformulier zonder account, waarbij u alleen de benodigde informatie hoeft in te vullen.

Is WorldParcel een betrouwbare pakketdienst voor verzending naar Vietnam?

Ja, WorldParcel is een betrouwbare pakketdienst die gespecialiseerd is in het verzenden van pakketten naar Vietnam. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw pakket veilig en op tijd aankomt op de plaats van bestemming.

Hoe kan ik mijn pakket naar Vietnam versturen met WorldParcel?

U kunt gemakkelijk uw pakket naar Vietnam versturen met WorldParcel door gebruik te maken van ons eenvoudige boekingsproces. Vul het boekingsformulier in, maak de betaling en stuur uw pakket naar ons op of lever het af bij ons distributiecenter in Veldhoven.

Wat zijn de voordelen van het verzenden van mijn pakket naar Vietnam met WorldParcel?

Bij WorldParcel bieden wij voordelige tarieven, betrouwbare verzendopties en een eenvoudig boekingsproces zonder account. Bovendien bieden wij track & trace en verzekering voor uw pakket naar Vietnam, zodat u de verzending kunt volgen en uw pakket beschermd is tijdens het transport.

Bron Links

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *