Buitenlandse Briefpost snel en voordelig verzonden met Worldparcel

Op vlak van buitenlandse briefpost bieden wij van Worldparcel onze klanten verschillende mogelijkheden aan. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een mogelijkheid om buitenlandse briefpost te versturen zult u merken dat wij u deze mogelijkheid bieden tegen een zeer voordelige prijs. Uw buitenlandse briefpost wordt bij ons immers verzonden tegen een vast en bovendien zeer scherp geprijsd tarief per gewichtsklasse. Met de Worldparcel briefpost service kunt u, uw briefpost over de hele wereld versturen en dat tegen een zeer interessante prijs vanaf amper 0,90 euro per brief!

Aangetekende documenten en pakketjes
Op vlak van briefpost is het eveneens mogelijk dat u een aangetekend document of pakketje wenst te versturen. Ook dit is bij Worldparcel wereldwijd mogelijk. Elke aangetekende briefpost kan op deze manier tot en met een gewicht van 250 gram worden verzonden tegen een bijzonder voordelig tarief. Het verzenden van uw aangetekende briefpost gebeurt door ons bovendien ook altijd bijzonder snel en eenvoudig. De hele wereld is op deze manier bereikbaar voor een prijs van amper 15 euro. Gaat u, uw aangetekende briefpost zelf afgeven in Veldhoven? Dan kunt u nog eens rekenen op een korting van 5 euro. Zo bedraagt de totale kostprijs voor het wereldwijd versturen van uw aangetekende briefpost amper 10 euro!

Waarom kiezen voor briefpost van Worldparcel?
We kunnen een aantal zeer interessante redenen aangeven die zijn verbonden aan het versturen van uw briefpost met Worldparcel. In eerste instantie is er uiteraard onze bijzonder scherpe prijs. Buitenlandse Briefpost versturen met Worldparcel is dan ook zomaar even 20 tot 60 procent goedkoper in vergelijking met PostNL (afhankelijk van het type briefpost van uw keuze). Kiest u er voor om aangetekende briefpost te versturen? In dat geval kunt u altijd rekenen op een verzekerde waarde van uw zending van 50 euro. Bovendien geniet u net als bij standaard briefpost uiteraard van een correcte track & trace. Wilt u gewone briefpost versturen via Worldparcel en wilt u daarvoor kunnen profiteren van onze bijzonder scherpe prijzen? In dat geval hoeft u ook helemaal geen rekening te houden met het afsluiten van een abonnement of contract! Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare partner voor het versturen van al uw brieven? Zoek dan niet verder en doe snel een beroep op de diensten van Worldparcel!