Voordelig, snel en gemakkelijk luchtvracht boeken

Luchtvracht boeken
Bent u op zoek naar een mogelijkheid om niet alleen voordelig en snel, maar ook zeer eenvoudig luchtvracht te kunnen boeken? In dat geval bent u bij Worldparcel aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk op vlak van luchtvracht een keuze maken uit verschillende mogelijkheden. Wij bieden u drie verzendopties aan. Enerzijds is er de basic formule, maar daarnaast kunt u ook kiezen voor economy en / of express. Het spreekt immers voor zich dat iedere luchtvrachtzending weer anders is. Dit zorgt er voor dat wij in alle omstandigheden onze klanten willen voorzien van het best mogelijke all-in tarief. Om dit te kunnen realiseren vragen we dan ook graag om een offerteaanvraag in te vullen.

Steeds een offerte op maat
In tegenstelling tot bij de andere diensten die worden aangeboden door Worldparcel is het niet mogelijk om luchtvracht meteen te boeken vanuit ons Worldparcel boekingssysteem. Zoals reeds aangegeven willen wij onze klanten steeds de best mogelijke prijs aanbieden waardoor we iedere offerte-aanvraag individueel behandelen. Het verzenden van luchtvracht is bij Worldparcel mogelijk met een gewicht van 2 tot en met 9.999 kilogram en dat steevast tegen een zeer scherp tarief. U dient er wel rekening mee te houden dat de aangegeven kosten steeds exclusief eventuele importheffingen zijn. Deze dienen dan ook altijd te worden voldaan door de ontvanger van de luchtvracht.

Waarom kiezen voor aircargo van Worldparcel?
Bent u nog niet helemaal overtuigd van de interessante voordelen die de Worldparcel luchtvrachtzending verzenddienst met zich meebrengen? In dat geval zetten we ze graag nog even allemaal voor u op een rijtje. Kiezen voor onze luchtvracht dienst is in ieder geval kiezen voor een zeer voordelig all-in tarief. Daarnaast geniet u altijd van track & trace waardoor u steeds uw aircargo kunt traceren en worden alle goederen ingeklaard. Bovendien kunt u een e-mail notificatie ontvangen, wordt de zending bij luchtvracht steeds afgeleverd tot aan de deur en is het mogelijk om uw aircargo pakket zelf af te geven of te laten ophalen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u aircargo versturen? Dan is een beroep doen op de mogelijkheden die wij van Worldparcel te bieden hebben ongetwijfeld aan te raden!