Snel, gemakkelijk en voordelig een pakket naar het buitenland verzenden

Wilt u een pakket naar het buitenland verzenden? Binnen Europa of naar een andere bestemming in de wereld? In dat geval zult u daarvoor een beroep willen doen op een echt betrouwbaar bedrijf. Wij van Worldparcel combineren een uitstekende kwaliteit met een zeer scherpe prijs. Uw pakket verzenden binnen Europa of naar andere bestemmingen in de wereld gebeurt bij ons niet alleen bijzonder snel en gemakkelijk, daarnaast bieden wij verschillende verzendmethodes aan die perfect aansluiten op uw verwachtingen. Ook een pakket verzenden? Dan mag het nu reeds duidelijk zijn dat u daarvoor bij ons van Worldparcel aan het juiste adres bent!

Uw pakket wereldwijd verzenden vanaf 20 euro!
Een pakket verzenden naar zomaar even 150 bestemmingen verspreid over de wereld? Dat is mogelijk vanaf een kostprijs van amper 20 euro. Onze scherpe prijzen zorgen er voor dat wij zomaar even tussen de 20 en 40 procent voordeliger zijn in vergelijking met PostNL. Daarnaast gebeurt een pakket verzenden bij Worldparcel altijd met track & trace en kunt u rekenen op een verzekering voor een bedrag tot 500 euro. Al deze verschillende voordelen zorgen er voor dat een pakket verzenden met Worldparcel naar welke bestemming dan ook een absolute aanrader is. U dient er wel rekening mee te houden dat de maximale lengte van een pakket is vastgesteld op 150 centimeter. De maximale afmetingen per pakket zijn bovendien 300 centimeter (1 x l) + (2 x b)+ (2 x h).

Pakket verzenden naar Amerika en Canada
Wilt u een pakket laten verzenden naar Canada of Amerika? In dat geval kunnen wij van Worldparcel u een aantal zeer interessante voordelen aanbieden. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om deze express te laten leveren. De levertijd is dan amper 1 dag. Bij een standaard verzending van uw pakket naar Canada of Amerika moet u rekenen op een levertijd van 4 werkdagen. Alle prijzen die door ons worden aangegeven voor het verzenden van uw pakket naar Canada en Amerika zijn overigens inclusief brandstoftoeslagen en hebben een vrijstelling van BTW. Uiteraard gebeurt uw pakket verzenden naar deze regio’s in de wereld ook met track & trace waardoor u altijd kunt achterhalen waar uw pakket op welk ogenblik is terug te vinden. Dit biedt u precies die zekerheid waar u voor het verzenden van uw pakketten naar op zoek bent!